Hoe doe je dat dan met een puntpaprika..
In een puntpaprika zitten de zaadjes wat hoger, maar dat maakt het niet echt makkelijker..
Dus dat moeten we even anders aanpakken:
1. Snijdt een stuk van de puntpaprika af, ongeveer de helft.
2. Schil de rest van beneden naar boven alsof je een appel schilt. Je houdt zo alleen de kern met pitjes over!
3. Van de halve paprika kun je het makkelijkste ringetjes snijden door hem plat op een snijplank te leggen en dan ‘plakjes’ te snijden.
4. Van de schil kun je stukjes of reepjes snijden door hem in stukjes te verdelen. Of niet.. Het staat best grappig zo’n lange paprikaslinger toch!
Cookie | Duur | Omschrijving |
---|---|---|
cookielawinfo-checbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |